Herfst - en Winterspecialiteiten

Soep

Eigengemaakte erwtensoep met rookworst, geserveerd met roggebrood en procureur €6,50

Voorgerechten

Gebakken koningsoesterzwam met zoetzure rode biet, puree van erwt en truffelmayonaise €9,75

Hoofdgerechten

Runderhachee;
Gestoofd rundvlees met kruidnagel, uien en laurier,
geserveerd met rode kool, appelcompote, aardappelpuree en gebakken aardappelen
€19,75
Wildragout;
Gestoofd vlees van ree, hert en wild zwijn: met rode bosvruchten, champignons en kruidkoek,
geserveerd met rode kool, spruiten, Gieser Wildeman stoofpeertje, aardappelpuree en gebakken aardappelen
€23,50
Hazenbout;
Gestoofde hazenbout met een krachtige kruidensaus en rode bosvruchtencompote,
geserveerd met rode kool, spruiten, Gieser Wildeman stoofpeertje, aardappelpuree en gebakken aardappelen
€23,50
Pannenkoek speciaal;
Pannenkoek gevuld met wildragout.
geserveerd met salade en rode bosvruchtencompote
€15,50